lästips?

Jag gillar alla mina semesterböcker, vissa är faktiskt helt lysande, men högen är ganska… tja, nordamerikansk. Jag behöver mer variation. Några tips?

Annonser

6 kommentarer

Filed under Uncategorized

6 responses to “lästips?

 1. Martin

  Har du läst igenom Wikmani poisid? Jag har fortfarande planer på att läsa den, men jag tänkte bli klar med Kaklusklubi först.

 2. Alla verkar tala om ”Maken” – en förhållanderoman av Gun-Britt Sundström, den här sommaren. Jag läser den nu. Rekommenderas.

  ”Jag har läst den om och om igen och varje gång har den gjort olika saker med mig beroende på var jag har befunnit mig i förhållande till projektet Kärlek” – Sara Stridsberg, Bang.

 3. Karin Rebas

  Martin: Nej, Wikmani poisid är ett pågående projekt, andra böcker hamnade emellan…

  Fredrik: Jag hör faktiskt till dem som har ett gammalt inbundet ex av ”Maken” från 1976 i hyllan sedan evigheter tillbaka (snodd från föräldrahemmet) – jag har också gett bort flera ex till olika vänner… Det har t om hänt att jag letat upp boken på antikvariat för att kunna ge bort den, så jag är ett Sundström-fan sedan länge. Men tack ändå, ”Maken” är precis i min smak!

 4. Ja, mycket nordamerika blir det… Men jag är nöjd med att jag på försommaren äntligen läste ”Bränt barn” av Stig Dagerman.
  Och så har jag läst ”Sommarboken” av Tove Jansson. Fem spänn på Bikupan i Strömsund! (Den är inbunden. Pocketböcker kostade 1 krona.)

 5. Karin

  Åh, ”Sommarboken”! Farmor är en fantastisk karaktär, ett verkligt tantideal.

 6. …jag är en av de där vännerna som har fått ett eget ex av ”Maken” av dej Karin! Och inte förrän i sommar tog jag tag i honom, märkligt med tanke på dina brandtal. 🙂 Jag gillade honom också, mer som nån att resonera med än att gränslöst älska. Det är en galet klipsk bok. Roligt att se semesterbilder btw!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s