Buffy utan Buffy

Vad gör man om man är en näst intill okänd regissör, med ett par floppar i sitt cv, som råkar äga rättigheterna till en av de senaste decenniernas mest älskade och hyllade teveserier?

Jo, man gör en film baserad på teveseriens huvudkaraktär  – men utan manusförfattaren, skådespelarna eller birollerna som gjorde serien så populär.

Det här är alltså vad som verkar bli resultatet av alla diskussioner om en eventuell Buffyfilm. Buffy utan Joss Whedon. Utan SMG. Utan Xander, Willow, Angel eller Spike.

Däremot med inblandning av Fran Rubel Kuzui, som hittills mest gjort sig känd för att hon gjorde slarvsylta av Joss Whedons idé när hon regisserade originalfilmen ”Buffy the Vampire Slayer”, som kom ut 1992. (Betyg på imdb: 5,3).

Briljant uttänkt! Det enda vi Buffyfans egentligen brydde oss om var ju att få se en liten het blondin jaga vampyrer med träpålar.

buffy.jpg

Annonser

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Buffy utan Buffy

  1. Mikaela

    Nej men, nu är det dags för en Buffy-kväll snart. Det här går helt enkelt inte. Dags att slå dövörat till tillsammans med the Buffy we all know and love.

  2. Självklart ska vi ha en Buffykväll! Vi får höras och boka en kväll, någon gång snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s